Ons Team

Onze consultants zijn onafhankelijk en hebben één belang, dat van u!

Eric Knoester

Consultant
Eric weet als ervaren projectmanager en scrummaster op gedreven wijze mensen bij elkaar te brengen en als team te motiveren om snel tot tastbaar resultaat te komen. Eric heeft ervaring in zowel de energie- als zorgbranche op ICT en "business" vlak.

Tim Smal

Consultant
Tim heeft als informatiemanager een duidelijke visie over hoe business en IT beter kunnen samenwerken op basis van een gedragen en vooral uitvoerbare strategie. Daarnaast is Tim een ervaren scrummaster.

Jeroen Stork

Consultant
Als zeer ervaren BI-consultant weet Jeroen als geen ander bruggen te bouwen tussen business en IT om snel inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen. Jeroen beheerst het hele spectrum van analyse, development tot visualisatie.

Dennis van de Grift

Consultant
Dennis is een gedreven proces- en informatiemanager en weet de pijnpunten in processen bloot te leggen om zo tot duurzame geïmplementeerde verbeteringen te komen. Dennis weet daarnaast mensen te verbinden en "eilandjes" te doorbreken en zo tot ketens te komen.

Marjolijn Halk

Consultant
Als processpecialist en projectleider weet Marjolijn de administratieve processen bij zorginstellingen geborgen te verbeteren. Marjolijn heeft zowel ervaring van de administratieve processen bij zorginstellingen als bij zorgverzekeraars en is geregeld de linking pin.

Willem Lindeboom

Consultant
Willem acteert als business analist op het raakvlak van processen, systemen en data. Hij tackelt het probleem en zorgt samen met u voor een duurzaam geborgen oplossing. Willem draagt zijn kennis graag over aan de interne collega's.

Andrew Tan

Consultant
Andrew is een allround BI-consultant die vele front- en backend tools beheerst. Daarnaast is hij ook een data-analist die op zoek gaat naar de ruwe diamant in de data en deze transformeert in prachtige sieraden voor de business⁠⁠⁠⁠.

Matthijs Kropman

Consultant
Matthijs weet als programma- en verandermanager op kundige wijze pijnpunten in mens en organisatie bloot te leggen en samen met u aan te pakken! Vele zorginstellingen zijn samen met Matthijs een verandertraject ingegaan om mensen, processen, systemen en data beter op elkaar af te stemmen.

Leon Dietz

Consultant
Leon is een ervaren en allround bedrijfskundig professional die de balans vormgeeft, aanstuurt en borgt tussen inhoudelijke optimalisatie en samenwerking. Als pragmatisch, mensgericht analyticus en verbeteraar weet hij vanuit zijn "snapkracht", in samenhang te verbinden om tot beoogd resultaat te komen. Resultaat is dat met draagvlak niveaus van visie, beleid, proces/systeem en taakuitvoering op elkaar zijn afgestemd: in business en in control.