Ons Team

Onze consultants zijn onafhankelijk en hebben één belang, dat van u!

Eric Knoester

Consultant
Eric weet als ervaren projectmanager en scrummaster op gedreven wijze mensen bij elkaar te brengen en als team te motiveren om snel tot tastbaar resultaat te komen. Eric heeft ervaring in zowel de energie- als zorgbranche op ICT en "business" vlak.

Tim Smal

Consultant
Tim heeft als informatiemanager een duidelijke visie over hoe business en IT beter kunnen samenwerken op basis van een gedragen en vooral uitvoerbare strategie. Daarnaast is Tim een ervaren scrummaster.

Jeroen Stork

Consultant
Als zeer ervaren BI-consultant weet Jeroen als geen ander bruggen te bouwen tussen business en IT om snel inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen. Jeroen beheerst het hele spectrum van analyse, development tot visualisatie.

Dennis van de Grift

Consultant
Dennis is een gedreven proces- en informatiemanager en weet de pijnpunten in processen bloot te leggen om zo tot duurzame geïmplementeerde verbeteringen te komen. Dennis weet daarnaast mensen te verbinden en "eilandjes" te doorbreken en zo tot ketens te komen.

Priscilla van Velzen

Consultant
Priscilla is een ondernemende, kwaliteitsgerichte en sociale persoonlijkheid. Haar managementstijl is gericht op coachend en meewerkend leiderschap waarin zij een duidelijke en doelgerichte visie uitdraagt. Ze heeft brede kennis en ervaring binnen de zorgsector. Een excellente bijdrage leveren aan kwaliteit van zorg is wat haar drijft.

Willem Lindeboom

Consultant
Willem acteert als business analist op het raakvlak van processen, systemen en data. Hij tackelt het probleem en zorgt samen met u voor een duurzaam geborgen oplossing. Willem draagt zijn kennis graag over aan de interne collega's.

Matthijs Kropman

Consultant
Matthijs weet als programma- en verandermanager op kundige wijze pijnpunten in mens en organisatie bloot te leggen en samen met u aan te pakken! Vele zorginstellingen zijn samen met Matthijs een verandertraject ingegaan om mensen, processen, systemen en data beter op elkaar af te stemmen.